Zde může být vaše reklama.

Poplašná zpráva? Regionem koluje falešný mail, který má ovlivnit volby

Regionem koluje falešný mail, který má ovlivnit volby

01. 05. 2019 - 21:02

Střední Moravou putuje prapodivný e-mail, jehož autorka Miluše Vrbová zjevně neexistuje. E-mail se snaží upozornit na údajnou cenzuru dokumentárního filmu ze strany Bruselu.

Bývalý moderátor TV Nova Stanislav Brunclík, který je dlouholetým podporovatelem Tomia Okamury a dokonce byl jeho přímým navrhovatelem na funkci prezidenta, natočil v letošním roce film "Pryč z EU". Padesátiminutový snímek kritika doslova strhala. Upozornila na jednostranné vybrání řečníků, na jednostrannost pohledu, absolutní vynechání vjádření protistrany. Film byl natočen za podpory Centra nezávislosti České republiky, které dalo film hned po premiéře bezplatně na internet k volnému šíření. Tvůrci filmu se pokusili dostat se do kin, vesměs ale byli odmítnuti.

Internetem se šíří podivný mail o tom, že film zakázal "Brusel"

Už několik dní zahlcuje e-mailové schránk nevyžádaný e-mail, jehož odesílatelkou už údajně "Danuše Vrbová" (dole pod textem podepsaná pro změnu jako "Jana Vrbová"), který se snaží na film upozornit. Deník N zařadil film mezi dezinformace.

Nevyžádaný e-mail má pravděpodobně za cíl kromě upozornění na film také ovlivnění nadcházejících evropských voleb. "MOC VÁS PROSÍM O POMOC. Pravda zase prohrává! CENZURA bruselských úředníků už dosahuje NEUVĚŘITELNÝCH ROZMĚRŮ!!!," píše se v e-mailu. "Dokument nepustili do kin!!! Nedá se odvysílat v televizi!!! Je v něm totiž PRAVDA, která se JUNCKROVI, MERKELOVÝ, MACRONOVI A SPOL NEHODÍ DO KRÁMU!!!," uvádí Jana alias Danuše Vrbová a nabízí odkaz na film, který je vloně k prohlédnutí na internetu.

Další články