Fashion Glam Olomouc

KOLÁČKY Z MARIHUANY Plánovala veselý mejdan, všichni ale skončili v nemocnici

Plánovala veselý mejdan, všichni ale skončili v nemocnici

foto: pixabay.com

08. 07. 2024 - 13:52

Jeseník – Film Samotáři se slavnou scénou, kdy herec Jiří Macháček zdroguje všechny přítomné koláčky s přidanou marihuanou, byl zřejmě inspirací pro mladou ženu z Jesenicka. Ta minulý čtvrtek napekla pořádnou dávku sušenek s konopím na oslavy na chalupě v horách. Na jednu stranu je dobře, že na rozdíl od filmu na chatě v Jeseníkách nehořelo, zato čtyřčlenná partička musela utnout mejdan a s otravou skončila v nemocnici.

Čtyřiatřicetiletá žena si opatřila pár gramů konopí, přimíchala je do těsta a upekla plech koláčků. Ty poté nabízela na narozeninové párty dalším třem účastníkům. Záhy však zjistila, že to nebyl dobrý nápad, jelikož se za nějakou dobu po konzumaci se všem udělalo nevolno a se zdravotními obtížemi skončili v jesenické nemocnici,“ uvedla krajská policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

Kriminalisté sdělili ženě podezření z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě prokázání viny jí hrozí dle trestního zákoníku trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo pokuta.

 

Další články