Zde může být vaše reklama.

Příprava pokračuje Sigma hraje doma proti Zbrojovce, dvakrát

Sigma hraje doma proti Zbrojovce, dvakrát

foto: Petr Pelíšek

15. 05. 2020 - 15:00

Zase o něco blíž normálnímu stavu jsou fotbalisté SK Sigma Olomouc. V pondělí už mohli přestat trénovat malé formy a začít se naplno věnovat standardnímu modelu přípravy, ve středu si dali první přípravné utkání. A další dva zápasy, kterými se budou chystat na restart FORTUNA:LIGY, mají na programu v sobotu – to hrají doma proti Zbrojovce Brno. A protože nařízení vlády ještě bude pár dní platit – bude to bez diváků. Do stanové stovky povolených zúčastněných se prostě nevejdou.

Sigma má první přípravný zápas po pauze už za sebou a moc se jí nepovedl. V Prostějov prohrála s aktuálně až dvanáctým celkem druhé nejvyšší soutěže vysoko 0:4. Špatný výkon ani výsledek nebylo to, s čím by mohl být trenér Radoslav Látal spokojený. „Utkání se nám nepodařilo. Chtěli jsme hlavně vidět, jak budou hráči po dvou měsíční pauze v zápase pracovat, proto jsme dali šanci téměř všem. Na hráčích byly vidět náročné tréninky, které jsme jim v posledních dnech dávali. To ale náš výkon neomlouvá. Nesplnili jsme, co jsme si naplánovali. Nechceme ale hned z prvního utkání vyvozovat závěry. V sobotu proti Brnu musíme předvést naprosto odlišný výkon,“ řekl pro klubový web trenér Radoslav Látal.

V dresu brněnské Zbrojovky se v olomouckém dvojutkání představí trio bývalých hráčů SK Sigma Olomouc. V Brně nyní působí odchovanci Sigmy brankář Martin Šustr, stoper Pavel Dreksa a útočník Jan Hladík.

Utkání SK Sigma Olomouc versus Zbrojovka Brno se hrají v sobotu 16. května ve 14.00 (hřiště č. 2 Androva sportovního areálu) a 17.00 (Andrův stadion).

Další články