Zde může být vaše reklama.

Pohár je odložený Sigma bude dohrávat se Slováckem příští úterý

Sigma bude dohrávat se Slováckem příští úterý

foto: Petr Pelíšek

30. 03. 2021 - 12:07

Fotbalisté SK Sigma Olomouc už mají jasný zápasový program na příští týden. Místo pohárového duelu proti Slavii Praha je čeká doma na Andrově stadionu dohrávka 23. kola FORTUNA:LIGY s 1. FC Slovácko.

Zápas byl z původního termínu odložen vzhledem ke karanténě v mužstvu 1. FC Slovácko. Dohrávat se bude v úterý 6. dubna s výkopem v 16.30. Dnes se tato skutečnost objevila v informačním systému fotbalové asociace.

Sigmu tak po reprezentační přestávce čekají tři střetnutí v jednom týdnu. V sobotu 3. dubna hraje doma s Pardubicemi (14.00), pak v úterý proti 1. FC Slovácko a v sobotu 10. dubna potom v Příbrami (14.00). Následovat bude domácí utkání proti FK Teplice, který trénuje hanácká legenda Radim Kučera. To je na programu v sobotu 17. dubna od 16.00.

Hanáci jsou ve čtvrtfinále MOL Cupu, ve kterém budou hrát doma proti Slavii Praha. Úředním termínem je středa 7. dubna, vzhledem k účasti Pražanů v Evropské lize se ale bude hrát jindy. Nový termín ještě není zřejmý, ale již nyní je jasné, že zápas je odložen.

Další články