Zde může být vaše reklama.

V pondělí s Černou Horou Reprezentace se přesunula na Hanou

Reprezentace se přesunula na Hanou

08. 06. 2019 - 21:01

Po pátečním vítězství nad Bulharskem na pražské Letné se český reprezentační výběr v sobotu přesunul vlakem do Olomouce, kde tým trenéra Jaroslava Šilhavého čeká v pondělí večer kvalifikační zápas s Černou Horou. 

Hráči, kteří nenastoupili proti Bulharsku, měli dopoledne trénink v Praze na Žižkově, ostatní se věnovali regeneraci. Po příjezdu do Olomouce tým absolvoval krátký trénink rozdělený na dvě skupiny.

"Cesta vlakem byla komfortní. Kluci odpočívali a my trenéři jsme se koukali na fragmenty z našeho utkání proti Bulharsku. Večer chceme klukům utkání zhodnotit," uvedl asistent trenéra Jiří Chytrý.

Z pátečního utkání si odnesl tržnou ránu na bradě záložník Tomáš Souček, jeho klubový spoluhráč ze Slavie a další středopolař Alex Král má zase po ostrém zákroku od protihráče problémy s nohou. K souboji s Černou Horou by ale měli být oba připraveni.

"Tomáš Souček má sedm stehů, ale pere se s tím statečně. Je to spíš bolestivé a má to oteklé, takže má trošku problém s jídlem," uvedl Chytrý.

"A Alex Král to má zhmožděné. Naštěstí na té noze při faulu nestál a trochu ji odlehčil. Nakonec to ještě dopadlo dobře. Když jsme ten zákrok viděli na videu, tak hrozilo vážné zranění, kdyby to bylo na stojnou nohu. Oba budou v pohodě," dodal Šilhavého asistent.

Na zápas s Černou Horou je k dispozici posledních několik desítek vstupenek. Mužstvo bude mít v nedělni klasický předzápasový program včetně tiskové konference.

Další články