Zde může být vaše reklama.

Chtějí další body Fotbalisté SK Sigma se chystají na Bohemians

Fotbalisté SK Sigma se chystají na Bohemians

foto: Petr Pelíšek

05. 10. 2024 - 13:33

V 11. kole první fotbalové ligy hostí SK Sigma Olomouc doma Bohemians Praha. Hanáci chtějí na závěr anglického týdne, a před reprezentační přestávkou, přidat třetí výhru do série.

„Přijede k nám velmi nepříjemný tým, který v minulém kole dostal facku při zápase se Slavií. Očekávám zarputilého a bojovného soupeře, který má ale velkou kvalitu nahoře v ofenzivě. Ať už je to Matoušek, Jusuf, Čermák nebo Drchal. Zároveň je to tým dobře nachystaný pro brejkové situace, což zúročili zejména ve venkovních zápasech. Doma se Bohemce sice tolik nedaří, ale venku hraje velmi dobře a paradoxně tam získává více bodů. Pokusíme se najít mezírky a hluchá místa v defenzivě soupeře. Samozřejmě budeme chtít navázat na to, co jsme předváděli v předchozích zápasech. Věřím, že budeme úspěšní a doma zvítězíme,“ řekl trenér SK Sigma Tomáš Janotka.

„Z výkonu a výsledku proti Slavii jsem strašně zklamaný. Takhle se nemůžeme prezentovat, musíme být daleko odvážnější. Pokud bychom v Olomouci uspěli, bylo by to slušně rozehrané. Pokud tam neuspějeme, nebude to dobrý start do ligy. Ztrácíme tři body na osmé místo, zase jsme tři body od sestupu. Olomouc je těžký soupeř, ale hratelnější než Slavia,“ řekl Jaroslav Veselý.

Zápas SK Sigma Olomouc versus Bohemians Praha se hraje v neděli 6. října od 15.30, rozhodčí: Hocek - Matoušek, Žurovec.

Předpokládané sestavy:
SK Sigma: Stoppen - Hadaš, Pokorný, Král, Sláma - Breite, Spáčil - Vodháněl, Zorvan, Mikulenka - Kliment. Trenér Tomáš Janotka.
Bohemians: Frühwald - Hůlka, Petrák, Hybš - Křapka, Hrubý, Čermák, Kovařík - Drchal, Matoušek - Hilál. Trenér Jaroslav Veselý.

Další články