Fashion Glam Olomouc

Pátý zápas přípravy Fotbalisté SK Sigma porazili Krakov

Fotbalisté SK Sigma porazili Krakov

foto: Petr Pelíšek

14. 07. 2024 - 11:26

V posledním přípravném utkání na novou sezónu fotbalisté SK Sigma Olomouc porazili brankou Jáchyma Šípa Krakov. Svěřenci trenéra Tomáše Janotky prošli přípravou bez porážky s bilancí tří výher a dvou remíz, v posledních třech duelech neinkasovali.

V základní sestavě Sigmy nastoupila stoperská dvojice Pokorný – Elbel, na krajích opět Mikulenka a Šíp, chytal Stoppen. Hanáci duel rozhodli už v prvním poločase, když centr Hadaše zprava proměnil v gól na zadní tyčce Šíp.

„Spokojen jsem tak napůl. Určitě s tím, že jsme nedostali branku, to je jednoznačně pozitivní. Jednu jsme vstřelili a vyhráli jsme. Kvalita soupeře ale byla na to, abychom vyhráli výraznějším rozdílem. Ve druhé půli mi chyběl větší hlad po tom, abychom se dokázali prosadit a šli více za gólem," řekl trenér Tomáš Janotka.

Novou sezónu zahájí Sigma v sobotu v Českých Budějovicích.

Cracovia Krakov – SK Sigma Olomouc 0:1 (0:1)

Branka: 23. Šíp.

SK Sigma: Stoppen (70. Digaňa) – Hadaš (70. Křišťál), Pokorný (70. Dohnálek), Elbel (70. Beneš), Sláma (75. Elbel) – Mikulenka (46. Navrátil), Breite (70. Pospíšil), Spáčil (75. Mikulenka), Zorvan (70. Vodháněl), Šíp (46. Fiala) – Kliment (70. Juliš). Trenér Tomáš Janotka.

Další články