Zde může být vaše reklama.

Příprava na cross country Cyklisté závodí a trénují i v zimě

Cyklisté závodí a trénují i v zimě

foto: archiv redakce

03. 02. 2020 - 14:48

Cyklistický tým KOLARNA Olomouc nedávnou ukončil loňskou sezónu úspěchy na regionálním poli, ale především také výbornými výsledky v mládežnickém bikovém pelotonu. Mladší a starší žáci známého početného olomouckého mládežnického, seniorského i masters týmu sklízeli úspěchy nejen v profilové MTB specializaci, ale prosadili se i v cyklokrosu.

A právě cyklokros odstartoval letošní sezónu i v Kolarna teamu. Na mistrovství republiky v Jičíně se představil po přestupu z vlastního týmu Ethic-sport do olomoucké KOLARNY Olomouc mistr Evropy a bronzový medailista z MS 2007Lubomír Petruš. Není žádným tajemstvím, že všichni na Hané jsme titul přáli loštickému Emilu Hekelemu, který si také zaslouženě pro něj dojel, ale za zmínku stojí právě výborné šesté místo jeho kamaráda Lubomíra Petruše.

Týden na to se v olomouckém týmovém dresu Kolarny představil při mistrovství české a slovenské republiky v zimním triatlonu ve slovenské Oravské Polhore v kategorii masters Roman Brandýs. Výborně připravené tratě 4 km běhu, 10 km MTB a 10 km běžek volnou technikou přilákaly do nejsevernější obce Slovenska 62 závodníků. Ve své kategorii vybojoval olomoucký Roman Brandýs bronzovou medaili. Členové KOLARNY již nyní pracují na přípravě úvodního závodu cross country MTB letošní sezóny, kterým bude v sobotu 21. března oblíbený Olomoucký řetěz.

Další články