
V Chlebu republiky bude voda i mouka z Olomouckého kraje
Olomouc - Voda z říčky Bystřice na Olomoucku a mouka z přerovské pekárny Racek budou součástí…
24. 05. 2019 - 05:59
Občas jsou guláše, které setřeme. Obvykle kvůli drobnostem, tam je to mdlé, tam zase kuchař neumí zahustit. Jinde to třeba netrefil. Ovšem Česká kuchyně na Horním Lánu, to je jiný level.
Přísně vám zakazujeme tam na guláš chodit. Poslední hodnocení jsme tam provedli před dvěma lety, a on se od té doby zhoršil. Na talíři vám přistane „tradiční česká kuchyně“, totiž guláš z vepřového (sic!) a mezi třemi kousky masa jakási „omáčka“, což je něco s něčím s dvěma kily mouky, tudíž na talíři se převaluje (skutečně a doslova) jakási zhuštěná hmota, a zkrátka je to hnus fialovej. To bez jakéhokoli přehánění. Nevábně to chutná, nevábně to vypadá a nevábně to voní, celé to připomíná sex s betonovým panelem; když máš hlad tak musíš, ale to neznamená, že se do půl hodiny nepůjde zvracet. Jediná drobná pochvala je za knedlíky, které tady umějí ohřívat (vařit asi ne) a jsou dobré, není to oschlé, jako to mnohdy bývá i v lepších hostincích. Přesto závěr – nikdy sem jíst nechoďte.
Olomouc - Voda z říčky Bystřice na Olomoucku a mouka z přerovské pekárny Racek budou součástí…
Olomouc - Ředitel Sluňákova Michal Bartoš získal minulý týden prestižní Cenu Josefa Vavrouška za…
Olomouc - V sobotu 14. června se centrum Olomouce promění v jednu velkou běžeckou trasu. Uskuteční…
Olomouc – Možná kolem něj každý den jezdíte po třídě 17. listopadu, ale ještě jste se nikdy nebyli…
Město Šternberk se opět chystá přivítat motoristickou elitu z celé Evropy. Legendární závod do…
Květinová výstava a současně rodinný festival v olomouckém rozáriu přichází letos s podtitulem „100…